Garantie

24/7 service

Zelfs in het weekend en
s' nachts komen wij graag langs voor uw spoedklus.

No Cure No Pay

U betaalt pas als uw verstoppingen of lekkage daadwerkelijk is verholpen*.

6 maanden Garantie

Wij bieden altijd een halfjaar garantie op onze werkzaamheden*.

Natuurlijk heeft u bij Friesland Direct altijd garantie op onze werkzaamheden.

Verstoppingen en lekkages komen nooit uit, maar ’s nachts of in het weekend al helemaal niet. Daarom komen wij 24/7 bij u langs voor om deze voor u te verhelpen. Ook ’s nachts en in het weekend.

Bij Friesland Direct betaalt u pas als uw verstopping of lekkage daadwerkelijk is verholpen. Uiteraard moet het riool in normale staat zijn en voldoen aan de normering (NTR 3216 en NEN 3215). De verstopping mag dan ook niet ontstaan zijn door technisch gebrek, ouderdom of achterstallig onderhoud. Mocht blijken dat er vervolgwerkzaamheden nodig zijn om uw lekkage of verstopping op te lossen, dan geld ‘no cure, no pay’ alleen als u ons deze werkzaamheden ook daadwerkelijk laat uitvoeren. Bij het staken van de werkzaamheden door opdrachtgever of klant kan er geen aanspraak gemaakt worden op ‘no cure, no pay’.

Onze halfjaar garantie wil zeggen: mocht een verstopping of lekkage op dezelfde plek binnen zes maanden terugkomen, dan repareren wij dit gratis voor u. Mits desbetreffende melding niet veroorzaakt is door verzakkingen, breuk, achterstallig onderhoud, ouderdom, oneigenlijk gebruik en/ of overige defecten aan het rioolstelsel. Uitgesloten zijn slijtage gevoelige delen zoals rubbers en afdichters, en door de derden geplaatst en aangesloten sanitair. Mocht na melding toch blijken dat dit niet onder de garantie valt, gelden de op dat moment geldende tarieven. 

contact

*Wij bieden onze service helaas niet aan op de waddeneilanden.